Loading...
7 Marts
Arhitekts – profesija, kas piepilda cilvēku sapņus par ideālo mājokli!

Arhitekts – profesija, kas piepilda cilvēku sapņus par ideālo mājokli!

  • Blogs
  • 07-03-2024

“Lielākais gandarījums ir radīt projektu, kas pilnībā atbilst klienta prasībām – tas nozīmē radīt vērtību, kuru cilvēks, pats to nemanot, izbaudīs vēl daudzus gadus!” Tā par savu profesiju saka arhitektūras projektēšanas firmas līdzīpašnieks Teimurs Abdullajevs. Ar viņu sarunājāmies par to, kādas ir Latvijas cilvēku populārākās izvēles privātmāju būvniecībā, kādās nepatikšanās var iekulties, mēģinot apiet likumus un, galu galā, cik izmaksā arhitekta pakalpojumi?

Lasīt vairāk
12 Dec.
Vai latvieši prot svinēt svētkus? Saruna ar svētku vadītāju un mūziķi divi vienā - Aldi Grandānu

Vai latvieši prot svinēt svētkus? Saruna ar svētku vadītāju un mūziķi divi vienā - Aldi Grandānu

  • Blogs
  • 12-12-2023

Getapro.lv atsauksmju sadaļā klienti par viņu izsakās ar vārdiem: “Aldis bija vakara zvaigzne!” Viņa novērojums – latvieši māk svinēt svētkus, saprot labu humoru un pasākumi arvien biežāk kļūst bezalkoholiski. Viņš – Aldis Grandāns, īstens latgalietis, mīlēts pasākumu vadītājs un mūziķis.

Lasīt vairāk
4 Okt.
Kā mazajam biznesam tikt pie savas mājaslapas? Saruna ar programmētāju

Kā mazajam biznesam tikt pie savas mājaslapas? Saruna ar programmētāju

  • Blogs
  • 04-10-2023

Visbiežākais iemesls, kāpēc mazā biznesa īpašnieks sāk meklēt rokā IT speciālistu, ir brīdis, kad bizness ir attīstījies tiktāl, kad ar savu produktu vai pakalpojumu reklamēšanu “Facebook” lapā vairs nepietiek un nepieciešama plašāka funkcionalitāte, kā, piemēram, mājaslapa vai internetveikals.

Par IT speciālista piedāvātajiem pakalpojumiem, to specifiku un izmaksām sarunājamies ar Rihardu, kas platformā “Getapro.lv” sniedz pakalpojumus kā pašnodarbināts IT speciālists.

Lasīt vairāk
20 Jūl.
Nav jumta, nav mājas: jumiķa Artūra Selicka atziņas un ieteikumi, lai jumts kalpotu ilgi un laimīgi

Nav jumta, nav mājas: jumiķa Artūra Selicka atziņas un ieteikumi, lai jumts kalpotu ilgi un laimīgi

  • Blogs
  • 20-07-2023

Ja vien tas būtu iespējams, jumiķis Artūrs Selickis nomainītu it visus jumtus Latvijā, lai ikviens cilvēks varētu dzīvot zem laba jumta. Ikdienā Artūrs kopā ar uzticamu komandu sniedz dažādus celtniecības un apdares pakalpojumus Rīgā, taču viņa vislielākā aizraušanās ir tieši jumta darbi. Saknes tam esot meklējamas vēl bērnībā. Tikāmies ar speciālistu, lai aprunātos par populārākajiem jumta seguma veidiem, materiālu izvēli, kopšanas nozīmi un inovācijām, ko gribētos ieviest arī Latvijā.

Lasīt vairāk
14 Jūn.
Par mauriņu, MI un robotiem: ieteikumi un tendences dārzkopībā

Par mauriņu, MI un robotiem: ieteikumi un tendences dārzkopībā

  • Blogs
  • 14-06-2023

“Lai dārzs būtu skaists, tas jākopj katru gadu,” tieši tik vienkārša ir patiesība, ko ikdienā klientiem māca ainavu veidošanas uzņēmuma “RV Dārzi” vadītājs Renārs Valters. Renārs, kura pagātne bijusi cieši saistīta ar hokeju, stāsta, ka dārzniecības pakalpojumu uzņēmums radies no idejas, ka viņš gribētu citiem sniegt tādu pakalpojumu un servisu, kādu vēlētos saņemt pats. Acīmredzot klienti to novērtē, jo, lai arī “RV Dārzi” pastāv vien 3 gadus, darbu uzņēmuma komandai netrūkst no agra pavasara līdz pat vēlam rudenim. Aicinājām Renāru uz interviju, lai par uzņēmīgajiem Latvijas zaļo pirkstiņu pavēlniekiem uzzinātu vairāk, kā arī aprunātos par vietējo dārzu īpatnībām, aktuālākajiem vasaras darbiem un tendencēm dārzniecības jomā.

Lasīt vairāk
18 Maijs

TOP4 mīti par pensiju ieguldījumiem

  • Blogs
  • 18-05-2023

Nereti iedzīvotāji kļūdaini uzskata, ka, uzkrājot pensiju 3. līmeņī, iemaksas ir obligāti jāveic katru mēnesi. Kā skaidro Luminor aktīvu pārvaldīšanas un pensiju daļas vadītājs Baltijā Atis Krūmiņš, iedzīvotājiem bieži ir nepareizs priekšstats par šo ieguldījumu veidu – Latvijas pensiju sistēma sastāv no trim atšķirīgiem līmeņiem, no kuriem katrs papildina iepriekšējo. Neiedziļinoties niansēs, ir iespējams sajaukt attiecīgā pensiju līmeņa priekšrocības, tādēļ eksperts skaidro populārākos mītus par pensiju 3. līmeni.

Lasīt vairāk
21 Apr.

Dzīvoklis sērijveida mājā – ko pārbaudīt pirms iegādes?

  • Blogs
  • 21-04-2023

Pēdējā gada laikā pieaugusi iedzīvotāju interese par īpašumu iegādi padomju laikos celtās sērijveida daudzīvokļu ēkās. Lai gan dzīvokļi šādās ēkās pieejami par ievērojami zemāku cenu nekā jaunos projektos, ir vairākas nianses, kas jāņem vērā, lai iegādātais mājoklis nākotnē nekļūtu par apgrūtinājumu. Luminor bankas mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais sniedz padomus, kam ir būtiski pievērst uzmanību, pirms iegādāties mājokli daudzdzīvokļu ēkās, kas jau kalpojušas ilgāku laiku.

Lasīt vairāk
12 Apr.
Kā ir būt detektīvam Latvijā?

Kā ir būt detektīvam Latvijā?

  • Blogs
  • 12-04-2023

Nē, detektīvs nav tikai tas cilvēks, kurš regulāri sēž krūmos ar fotoaparātu rokās un novēro kādu personu”, par stereotipizētajiem priekštatiem par detektīva darbu ironizē Sergejs Mordaņs, detektīvu biroja “RAUM GROUP” vadītājs un īpašnieks. Ar Sergeju sarunājāmies par to, kā ir būt detektīvam Latvijā, kāpēc detektīvam pirmām kārtām jābūt labam psihologam un kāpēc viņa uzņēmums neatsaka intervijas medijiem ar mērķi par šo nozari izglītot un informēt sabiedrību.

Lasīt vairāk
29 Marts

4 speciālistu ieteikumi, kā plānot mājokļa remontu

  • Blogs
  • 29-03-2023

Mājokļa remonts – daudziem šis vārdu savienojums iedveš zināmu bijību. Tomēr, pareizi un gudri plānojot, remontdarbus var paveikt salīdzinoši ātri un izdevīgi. Ja vēlies spert šo nopietno soli – uzsākt mājas vai dzīvokļa remontu, pirms ķeršanās pie darba izlasi šos 4 speciālistu ieteikumus, kā plānot mājokļa remontu!

________

Sadarbībā ar Luminor

Lasīt vairāk
23 Febr.
10 000 atsauksmes un citi 2022. gada GetaPro.lv rezultāti

10 000 atsauksmes un citi 2022. gada GetaPro.lv rezultāti

  • Blogs
  • 23-02-2023

2022. gadā lielākajā pakalpojumu portālā Latvijā - “Getapro.lv”, veikti vairāk kā 50 000 pasūtījumi, kad cilvēki meklējuši un atraduši sev nepieciešamo speciālistu, sākot no santehnikas meistara līdz profesionālam animatoram bērnu ballītei. Pērn portālā reģistrējušies aptuveni 30 000 jauni pasūtītāji, un kopumā “GetaPro.lv” apmeklēja vismaz 700 000 cilvēku, kuri platformā pavadīja vairāk nekā 115 000 stundas.

Lasīt vairāk
20 Janv.
Pašnodarbinātais un viņa grāmatvedis: kā atrast labāko palīgu papīru lietās

Pašnodarbinātais un viņa grāmatvedis: kā atrast labāko palīgu “papīru lietās”

  • Blogs
  • 20-01-2023

Jauna gada sākumam ir raksturīga neticami liela enerģija kalt jaunus plānus un īstenot jaunus mērķus. Ja ar 2023. gadu vēlies savu mazo biznesu oficiāli vest tautās un reģistrēt pašnodarbinātā statusu, Getapro.lv piedāvā sarunu ar harismātisko grāmatvedi Aleksandru un saņemt atbildes uz svarīgākajiem jautājumiem: kā notiek sadarbība ar grāmatvedi, cik liels “papīru” slogs jāuzņemas pašnodarbinātajam un kā sev atrast labāko grāmatvedības palīgu.

Lasīt vairāk
13 Dec.
Cik daudz nopelna Ziemassvētku vecītis?

Cik daudz nopelna Ziemassvētku vecītis?

  • Blogs
  • 13-12-2022

Aijens Trušins - iespējams, gados jaunākais Ziemassvētku vecītis Latvijā. Ne velti apaļā vēdera vietā nākas izmantot pamatīgu spilvenu un nostiprināt to ar stingru jostu. Viņš spēj savu balsi pārveidot tā, ka neviens pat nenojauš, ka aiz omulīgā, ar sirmo bārdu rotātā vīra tēla slēpjas jauns, simpātisks puisis ar cirtainiem matiem un sirsnīgu smaidu. Aijenam jautājām par to, vai joprojām šāds pakalpojums ir pieprasīts, un cik daudz Ziemassvētku vecītis var nopelnīt vienā svētku sezonā. Galu galā, kā tas ir - būt par Ziemassvētku vecīti?

Lasīt vairāk
4 Nov.
Ceļš līdz saules paneļiem privātmājai: kā notiek process un kas jāņem vērā?

Ceļš līdz saules paneļiem privātmājai: kā notiek process un kas jāņem vērā?

  • Blogs
  • 04-11-2022

Ja vēl salīdzinoši nesen par saules paneļiem interesējās vien retais, tad šobrīd šīs saules enerģijas uzkrājošās ierīces un to uzstādīšanas iespējas ir viens no apspriestākajiem tematiem pašmāju sabiedrībā. SIA “Baltijas Elektro sabiedrība” (“Baltik Elektro”) vadītājam Edgaram Bergholcam uzdevām tos jautājumus, kas šobrīd grozās daudzu privātmāju saimnieku prātos – kā izvēlēties, cik izmaksās, kad atpelnīsies utt.

 

Lasīt vairāk
22 Sept.
5 speciālisti, kuri Tavu īpašumu palīdzēs izīrēt ātri un par labāko cenu.

5 speciālisti, kuri Tavu īpašumu palīdzēs izīrēt ātri un par labāko cenu

  • Blogs
  • 22-09-2022

Daudzi no mums sapņo par īpašumu, kuru izīrēt un iegūt papildu finanšu līdzekļus, jo tā vien šķiet, ka tas ir viens no vieglākajiem pasīvo ienākumu gūšanas veidiem. Tomēr, lai satiktu uzticamu īrnieku, kurš ilgi nedomādams par Tava īpašuma īri būs gatavs maksāt labāku cenu nekā par līdzīgiem piedāvājumiem tirgū, iepriekš rūpīgi jāsagatavojas.

Lai process notiktu raiti un bez liekām raizēm, “GetaPro.lv” iesaka 5 speciālistus, kuru palīdzība Tev var lieti noderēt īpašuma izīrēšanas procesā.

Lasīt vairāk
30 Aug.
Gatavojamies jaunajai apkures sezonai: noderīgi padomi no apkures sistēmu speciālista.

Gatavojamies jaunajai apkures sezonai: noderīgi padomi no apkures sistēmu speciālista

  • Blogs
  • 30-08-2022

Kā sagatavoties jaunajai apkures sezonai? Vai pieaugot rēķiniem, mainīt apkures veidu? Kādu siltumsūkni izvēlēties savai jaunajai mājai? Vai ir veids, kā varu samazināt apkures izmaksas? 

 

Sarunājamies ar GetaPro speciālistu Sandri Zīvertu, kurš uzkrājis pamatīgu pieredzi, strādājot ar dažādām apkures/ siltuma nodrošinājuma sistēmām: siltumsūkņiem, granulu un gāzes katliem un kondicionieriem. 

Lasīt vairāk
4 Aug.
Kā hobijs kļuva par darbu. Šuvējas Kristīnes stāsts.

Kā hobijs kļuva par darbu. Šuvējas Kristīnes stāsts.

  • Blogs
  • 04-08-2022

“Šuvēja ir kā programmētājs, kurš pārdomā savu kodu, savukārt šuvēja - visus gājienus uz priekšu. Prātā ir jāplāno visa gaita soli pa solim līdz gala variantam un tikai pēc tam var ķerties klāt pie tā realizācijas. Praktiski kā šaha spēlē.”

Intervijā Kristīne pastāstīja par atšķirību starp apģērbu, kas tiek šūts pēc individuāla pasūtījuma un to, kas tiek iegādāts veikalā, kā arī dalījās stāstā par to, kā viņa izvēlējās savu karjeru kā frīlansers.

Lasīt vairāk
27 Apr.
No zviedru mežstrādniekа par latviešu arboristu. Madara stāsts

No zviedru mežstrādniekа par latviešu arboristu. Madara stāsts.

  • Blogs
  • 27-04-2022

Bez kaķiem, kuri periodiski iestrēgst kokos, kādu laiku atpakaļ viens čalis ar paraplānu ielidoja kokos, iestrēga galotnēs un bija pakāries ar galvu uz leju.Tādi glābšanas pasākumi arboristi arī var paveikt” 

Iepazīstieties – arborists Madars. Intervijā uzzinājām, kādus pasūtījumus viņš atrod caur portālu GetaPro un ko dara arboristi ikdienā.

Lasīt vairāk
16 Marts
Uz kurieni ved taisnīgums? Jurists Andrejs

Uz kurieni ved taisnīgums? Jurists Andrejs

  • Blogs
  • 16-03-2022

Maģistra grāds tiesību zinātnē. Brīvi sazinās franču valodā. Vairāk kā simts pozitīvu atsauksmju GetaPro pakalpojumu portālā. Iepazīstieties ar Andreju, gados jauns speciālists tiesību jomā, sava biroja īpašnieks. Par to, kā radīja nevainojamu reputāciju, Andrejs ar mums padalījās intervijas laikā.

Lasīt vairāk
15 Dec.

Darbs - dvēselei. Klienti – no GetaPro.

  • Blog
  • 15-12-2021

“Savulaik atjaunoju makšķerniekiem somu kamanas. Tās uz ledus ir ļoti ātras, tādas nopirkt nevar. Rezultāts priecēja, makšķernieki no sirds bija pateicīgi! Atjaunot ir ļoti interesanti. Ar to daudz nenopelnīsi, tas ir vairāk dvēselei”.

Iepazīstieties – galdnieks Artūrs. Pirms 3 gadiem viņš atvēra savu darbnīcu, lai darītu to, kas sagādā prieku. Tagad viņa darba grafiks ir aizpildīts pusgadu uz priekšu.

Lasīt vairāk
30 Nov.

Bizness 24 stundu laikā. Ģirta stāsts

  • Blogs
  • 30-11-2021

Ģirts – mīksto mēbeļu restaurācijas uzņēmuma īpašnieks. Vēl pirms gada viņš strādāja kā darba ņēmējs pavisam citā sfērā, bet tagad vada uzņēmumu un 6 cilvēku komandu.  

Ģirts nebaidās no darba, tas bija skaidrs jau no pirmajām sarunas minūtēm. Mūsu intervija notika brīdī, kad Ģirts veda atjaunotu dīvānu klientam. Viņš pastāstīja kā pandēmijas laikā kļuva no parasta darba ņēmēja par darba devēju.

Lasīt vairāk
25 Nov.

Pandēmija nav šķērslis

  • Blogs
  • 25-11-2021

Iepazīstieties ar jauno talantu GetaPro portālā – Artūrs Laucis, kāzu fotogrāfs.

Artūrs pameta darbu birojā un, neskatoties uz ieilgušo pandēmiju, veiksmīgi veido karjeru. Kā viņam tas izdodas un kur viņš atrod pasūtījumus – lasiet mūsu rakstā.

Lasīt vairāk
27 Okt.

Kā efektīvi meklēt izpildītājus? Pasūtītājas Laimas pieredze

  • Blogs
  • 27-10-2021

“Ir izjūta, ka GetaPro savas darbības laikā no portāla ir izdzinuši visus dīkdieņus un ir palikuši tikai tie, kas tiešām vēlas strādāt un nopelnīt.”

Iepazīstieties – Laima, viena no aktīvākajiem pasūtītājiem GetaPro pakalpojumu portālā.

Laimas vārdi sasaucas ar mūsu misiju – uzlabot Latvijas  pakalpojumu tirgus kvalitāti. Izveidojusi vairāk kā 40 pasūtījumus 3 gadu laikā, Laima dalās pieredzē, kā efektīvi izveidot pasūtījumus, lai saņemtu ideālu rezultātu.

Lasīt vairāk
11 Okt.

Interjers laimei

  • Blogs
  • 11-10-2021

«Ne vienu vien reizi man ir nācies lauzt stereotipu par to, ka ar dizaineri sanāks dārgi».

Iepazīstieties ar talantīgo dizaineri Viktoriju, kura zina, kā apvienot «gribu» ar «varu» un izveidot harmonisku interjeru. Par šo un ne tikai lasiet mūsu intervijā!

Lasīt vairāk
2 Sept.

No kautrīga finansista līdz pieprasītam pasākumu vadītājam.

  • Blogs
  • 02-09-2021

Pasākumu vadītājs Māris padalījās ar noslēpumiem, kā veiksmīgi atrast klientus un pat pastāstīja, kā no bezmaksas pasākumu vadītāja kļūt par speciālistu ar čeku virs vidējā līmeņa.

Lasīt vairāk
4 Aug.

Atrast sevi Venecuēlā, bet mīļāko nodarbošanos Latvijā. Animatora Annijas stāsts.

  • Blogs
  • 04-08-2021

Nekļūt par aktrisi, aizbraukt uz Venecuēlu un atrast savas dvēseles darbu Latvijā. Par šo un ne tikai mēs aprunājāmies ar Anniju, kura vada bērnu pasākumus. 

Es izmantoju GetaPro portāla pakalpojumus, lai nodrošinātu ar darbu ne tikai sevi, bet arī savus darbiniekus. Tas ir ļoti ērti, īpaši ņemot vērā to faktu, ka mēs esam darba rūķi, kam nevajag brīvdienas”.

Lasīt vairāk
22 Jūl.

No grūtībām uz panākumiem – stāsts par fotogrāfi Antru

  • Blogs
  • 22-07-2021

Antra savus klientus ir atradusi GetaPro portālā, un tagad  klienti atrod viņu paši. Visbiežāk viņa fotografē kāzas un priecājas iesaistīties labdarības projektos.

"Pagājušajā gadā, līdzko atcēla ārkārtas stāvokli valstī, es jau 9. jūnijā stāvēju dzimtsarakstu nodaļā un fotografēju kāzas.  Mēs bijām tikai četri cilvēki – vairāk nedrīkstēja. Tādēļ man nācās būt ne tikai fotogrāfa lomā, bet arī kā lieciniecei man pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem. Tā bija interesanta pieredze."

Lasīt vairāk
27 Jūn.

Altruisms asinīs

  • Blogs
  • 27-06-2021

Jau nepilnu gadu man ir savs uzņēmums. Saņemu pasūtījumus caur GetaPro, kā arī, ir izveidojies jau savs klientu loks. Manus pakalpojumus var kvalificēt kā “visu darbu meistars”. Bija pat periods, kad laboju kompjūterus, bet pie sirds man labāk iet sadzīves tehnika.

Dažādu darba meistara Rolanda pārsteidzošais stāsts, par to, kā aiziet no darba un kļūt sev par priekšnieku, pateicoties GetaPro pasūtījumiem.

Lasīt vairāk
9 Jūn.

Šokolādes dzīve

  • Blogs
  • 09-06-2021

Šokolādes biznesa īpašniece ar vairākām izglītībām pandēmijas laikā, pateicoties GetaPro portālam atrada nomierinājumu uzkopšanas darbos.

“Es lasu grāmatas, daudz laika veltu sev, meditēju, veidoju Tik Tok par mīlestību un kad vēlos, tad uzkopju dzīvokļus un mājas. Mani tas ļoti iedvesmo!”

Lasīt vairāk
28 Maijs

KĀ NOPELNĪT GETAPRO PORTĀLĀ?

  • Blogs
  • 28-05-2021

Ja jums ir uzkrājušies jautājumi vai esat tikko reģistrējies GetaPro pakalpojumu portālā, tad šis raksts ir domāts tieši jums. Mēs esam apkopojuši vairākus izpildītāju stāstus, un portāla dibinātājs Jurijs Fridkins atbildēja uz biežāk uzdotajiem jautājumiem, lai jūs šodien varētu saņemt pasūtījumus caur GetaPro.

Lasīt vairāk
29 Marts

Ja es varēju, tad varēs arī citi

  • Blogs
  • 29-03-2021

"Četrus gadus atpakaļ es sāku ar mazumiņu – strādāju kā privātpersona un bija tikai viena mašīna. Gribēju paskatīties, vai man sanāks. Pēc diviem gadiem es atvēru savu uzņēmumu, tagad mēs esam četri cilvēki."

Mēs lepojamies ar stāstu par Ēriku, kurš no pašnodarbinātas personas GetaPro pakalpojumu portālā ir kļuvis par darba devēju un ir atvēris savu biznesu transporta pakalpojumu jomā.

Lasīt vairāk
22 Febr.

Kā nopelnīt, palīdzot citiem?

  • Blogs
  • 22-02-2021

"Ja redzu, ka jautājums ir steidzams, varu atbraukt jebkurā laikā - gan pulksten 22, gan pulksten 23. Reiz Vecgada vakarā es ierados - vīrietim bija plīsusi caurule. Viņš bija tik priecīgs"
Iepazīstieties – Andrejs, cilvēks, kurš ir saņēmis lielu skaitu pozitīvu atsauksmju rekordīsā laikā. Noskaidrosim, kāda ir viņa ideālisma noslēpums un vai var atkārtot šādu panākumu?

Lasīt vairāk
16 Febr.

Kā izglābt skaistumu, kas vienmēr izglābj mūs?

  • Blogs
  • 16-02-2021

Pandēmija ir ieviesusi būtiskas izmaiņas skaistumkopšanas jomā. Situācija ir ievilkusies pārāk ilgi. Ko tagad varētu darīt?

GetaPro noskaidro, kādas iespējas ir frizieriem, kosmetologiem, masieriem, manikīra meistariem un pārējiem skaistumkopšanas nozares pārstāvjiem.

Lasīt vairāk
26 Marts

Atsauksmes palīdzēs nopelnīt krīzes laikā

  • Blog
  • 26-03-2020

Balstoties uz iepriekšējo krīžu piemēriem, mēs varam prognozēt, kas notiks pakalpojumu tirgū kopumā un jo īpaši GetaPro portālā. Ja īsumā, tad galvenā prognoze ir šāda:  Atsauksmes, kuras ir saņemtas vakar un šodien, “baros” jūs rīt. Tagad paskaidrosim sīkāk.  

Lasīt vairāk
7 Maijs

Kā beigt dzīvot “no algas līdz algai”. Aleksandra stāsts.

  • Intervija
  • 07-05-2019

Aleksandrs ir viens no pirmajiem izpildītājiem portālā GetaPro. Mēs aicinājām viņu uz lielo sarunu. Aleksandrs pastāstīja par savu dzīvi, par mīlestību pret savu darbu un par to, kā viņš ieguva vairāk brīvības, atrodot pasūtījumus portālā GetaPro.

Lasīt vairāk
27 Apr.

GetaPro - izvēlies pārbaudītus speciālistus.

  • Reklāmas video
  • 27-04-2019

Mūsu projekts GetaPro palīdz atrast uzticamus speciālistus pēc rekomendācijām, bet speciālistiem izveidot sev ''vārdu'' un nopelnīt. Mēs ne tikai palīdzam atrast cilvēkiem speciālistus pēc atsauksmēm, mēs padarām pakalpojumu tirgu caurskatāmu, mēs veidojam uzticību.

Lasīt vairāk