Loading...
Просмотры: 37

SIA Vārpiņas ᴹᴿ

Был на сайте: 2 года, 6 месяцев назад
Юридическое лицо · Зарегистрирован: 02 августа 2021
0,0 / 5
0 оценок

Email подтвержден 02.08.2021
Документы проверены
Проверенный исполнитель

О себе

Uzņēmums SIA Vārpiņas ᴹᴿ ir dibināts 1994. gadā Smiltenes novada Bilskas pagastā. Mūsu pamatdarbības virzieni ir koku kopšana, bīstamo koku zāģēšana un mežsaimniecība, kas ietver gan meža stādīšanu, gan jaunaudžu kopšanu.
Misija
Mežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Vīzija
Vēlamies, lai arī nākošās paaudzes spētu izbaudīt to, ko varam mēs, tāpēc mūsu pakalpojumi sekmē ilgtspējīgu attīstību un mežainuma saglabāšanos, tostarp ar savu piemēru un zināšanām sekmējam sabiedrības izglītošanos ekoloģiskā nospieduma samazināšanā.

Vērtības
Mūsu galvenā vērtība ir individuāla un niansēta pieeja katra klienta ieceru realizēšanā, izslēdzot konveijera principu. Tieši tāpēc svarīgs ir komandas darbs, iesaistot gan mūsu uzņēmuma profesionāļus, gan arī mūsu klientus. Tādas vērtības kā kvalitāte, sinerģija un savstarpēja izpratne būs kā pamatakmeņi kopīgi uzstādīto mērķu sasniegšanā.

Виды работ (3)

Отзывов пока нет.

Сад и земельные работы
Профессиональные услуги