Loading...
Просмотры: 173

Estere L.

Был на сайте: 9 месяцев назад
Юридическое лицо · Зарегистрирован: 19 октября 2021
5,0 / 5
2 оценок

Email подтвержден 19.10.2021
Документы проверены
Проверенный исполнитель

О себе

Veicu teksta rediģēšanu bakalaura, maģistra darbiem u.c. materiāliem; kārtoju teksta formatējumu; strādāju ar reklāmas un sociālo mediju tekstu, veidoju arī saturu; veicu teksta tulkošanu no latviešu uz angļu valodu vai pretēji.

Man ir vairāk kā 6 gadu pieredze dažādu nozaru tekstu korektūrā un rediģēšanā Baltijas mēroga vadošajiem komercuzņēmumiem. Esmu strādājusi gan ar komercjomas saturu, gan veikusi akadēmisku darbu uzlabošanu.
Pārzinu kultūras, tūrisma, skaistumkopšanas un apkalpošanas kvalitātes standartu jomas, kā arī tēmas, kas saistītas ar sociāli mazaizsargātām grupām, un tajās izmantoto leksiku. Protu uztvert teksta jēgu un padarīt to vieglāk uztveramu lasītājam. Personīgām vajadzībām rakstu radošus tekstus, kas pielāgoti konkrētām mērķauditorijām, lai tās uzrunātu un ieinteresētu.

Teksta korektūra ietver pareizrakstības, pieturzīmju, drukas un stila kļūdu pārbaudi, atstarpju lietojumu u.c. Tāpat veicu arī pirmsdrukas korektūru.
Teksta koriģēšanā ietilpst stila un valodas kultūras pārbaude un korekcija, labskanības uzlabošana un izmantoto terminu atbilstība.

Darbu veicu kvalitatīvi un ar rūpību, ievērojot noteiktos termiņus. Nodrošinu ātru komunikāciju un vieglu sasniedzamību telefoniski (rakstot un/vai zvanot) vai e-pastā.

2
оценок
100%
положительных
Качество:
(5)
Вежливость:
(5)
Цена:
(5)