Loading...
Просмотры: 371

Anna M.

Был на сайте: 8 мес. назад
Частный специалист · Зарегистрирован: 19 января 2022
5,0 / 5
3 оценок

Email подтвержден 19.01.2022
Документы проверены 19.01.2022
Проверенный исполнитель 19.01.2022

О себе

Pasniedzu privātstundas matemātikā (algebra, ģeometrija, matemātiskā analīze) visa vecuma skolēniem attālināti.
Esmu Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas absolvente un Amsterdamas Universitātes 2. kursa studente ekonomikas un biznesa fakultātē. Vidusskolu absolvēju ar izcilām sekmēm. Centralizētajos eksāmenos es ieguvu 100% matemātikā un matemātiskajā analīzē, 93% angļu valodā un 90% latviešu valodā.
Esmu ieguvusi profesionālo mūzikālo pamatizglītību klavierspēlē, ar teicamām sekmēm absolvējot Jūrmalas mūzikas vidusskolu.
Brīvajā laikā es debatēju un vairākkārt esmu uzvarējusi World Schools online mini debate tournament, kā arī ieguvusi 1. vietu Zemgales un Rīgas reģionu apvienotajā debašu turnīrā. Tas ir īpaši attīstījis manas komunikācijas spējas un prasmi izskaidrot dažādus tematus gan latviešu, gan angļu valodā. Viena no manām sirdslietām ir dziedāšana jauniešu korī “Kamēr…” un tautasdejas dejošana TDA “Līgo”. Es lieliski saprotos ar bērniem (ikdienā palīdzu ar skolas mācību priekšmetiem jaunākajam brālim), kā arī pagāšgad pasniedzu privātstundas 9-11. klases skolēniem, kuriem palīdzēju veiksmīgi nolikt gan centralizētos eksāmenus, gan iestājeksāmenus uz ģimnāzijām.
3
оценок
100%
положительных
Качество:
(5)
Вежливость:
(5)
Цена:
(5)