Loading...
Skatījumi: 208

Girts L.

Bija vietnē: Pirms 7 mēn.
Privāts speciālists · Reģistrēts: 08 augusts 2019
Latviski
5,0 / 5
2 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 08.08.2019
Dokumenti ir pārbaudīti 17.10.2023
Pārbaudīts izpildītājs 17.10.2023

Par sevi

Piedāvāju savus pakalpojumus kā PALĪGSTRĀDNIEKAM.

Esmu ar iepriekšēju pieredzi namdaru palīga amatā, ar iemaņām rīkoties ar elektroinstrumentiem (visi pirksti un ekstremitātes joprojām savās vietās). Uzdotos darbus daru atbildīgi un akurāti - ja ir neskaidrības vai jautājumi - tos risinu, nevis noklusēju un tiem priekšā piestumju skapi un svilpodams cilpoju tālēs zilajās.

Ir krūmgrieža un motorzāģa lietošanas tiesības - ir neliela pieredze ar jaunaudžu kopšanu un koku gāšanu. Pašam savas tehnikas šobrīd, diemžēl, nav.

Piedāvāju arī datortehnikas apkopes (remonts, tīrīšana). Darbs tiek dokumentēts ar pirms/pēc bildēm un detalizētām atskaitēm par paveikto. Ir iespējama tehnikas savākšana un piegāde atpakaļ pēc paveiktā darba (iepriekš vienojoties). Varu arī veikt programmatūras instalēšanu/OS uzstādīšanu (dodu priekšroku legālai programmatūrai un atvērtā koda risinājumiem (Linux)). Ir datortehniķa sertifikāts un neliela pieredze darbā datorservisā.

Primāri darbojos Ogres, Salaspils, Ikšķiles novadu un Rīgas teritorijās, bet pie apjomīgākiem darbiem varu aizbraukt arī tālāk.

Darba veidi (11)

Celtniecības darbi
Internets un IT pakalpojumi
Elektrotehnikas remonts
2
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(5)
    Celtniecības darbi
    Internets un IT pakalpojumi
    Elektrotehnikas remonts