Loading...
Skatījumi: 184

Armands Končus

Bija vietnē: Pirms 7 mēn.
Juridiska persona · Reģistrēts: 17 augusts 2022
English, Latviski
5,0 / 5
9 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 17.08.2022
Dokumenti ir pārbaudīti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

Webchanger pieredzē ir visdažādāko nozaru uzņēmumu mājas lapu, tai skaitā interneta veikalu un nestandarta risinājumu, izstrāde un uzturēšana, dažādu uzlabojumu veikšana klientu esošajās mājas lapās, konsultēšana, kā arī lietošanas instrukciju un tehnisko specifikāciju izstrāde.

Cenšamies atrast katram atbilstošāko risinājumu, kas vislabāk apmierinātu pasūtītāja prasības, iekļaujoties atvēlētajā budžetā. Nepieciešamības gadījumā piedāvājam alternatīvus variantus vai projektu sadalām vairākās kārtās, kas palīdz prioritāros darbus izdarīt ātrāk, un pārējos atlikt uz piemērotāku brīdi.

Parasti sadarbojamies ar maziem un vidējiem uzņēmumiem, kuriem svarīga cenas un ieguvuma attiecība un nepieciešama ātra darbu uzsākšana un vienkārša, nepastarpināta komunikācija visā darbu veikšanas laikā.

Pamatā darbojamies ar Joomla un Wordpress ietvariem, taču esam gatavi izaicinājumiem, pētam un iedziļināmies dažādos risinājumos, arī tādos, kur citi izstrādātāji iet ar līkumu. Cenšamies vispirms labot un uzlabot klientu esošās mājas lapas, nevis uzstāt uz izstrādi no nulles, kamēr vien klientam tas ir saimnieciski izdevīgi un esošajā risinājumā izmantotās tehnoloģijas nerada drošības riskus.

Pēc nepieciešamības projektos varam piesaistīt dizaineri, lietotāju pieredzes auditoru, satura ievietotāju, tulkotāju vai fotogrāfu. Specifisku risinājumu gadījumā vai, lai samazinātu izstrādei nepieciešamo laiku, varam piesaistīt arī atbilstošajās jomās specializējušos programmētājus.

Visiem darbiem dodam pēcizstrādes garantiju. Kā arī ir iespēja noslēgt uzturēšanas līgumu.
9
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(5)