Loading...
Skatījumi: 395

Kaspars R.

Bija vietnē: Pirms 4 mēnešiem
Privāts speciālists · Reģistrēts: 15 augusts 2019
English, Latviski
4,7 / 5
2 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 15.08.2019
Dokumenti ir pārbaudīti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

Heijā! Gribu piepelnīties! Esmu cilvēks, kurš mīl dažādību, tādēļ pilna laika slodzi vienā darbavietā, lūdzu, nepiedāvāt.

Kas es esmu? Jaunietis, kurš absolvējis Valmieras Viestura vidusskolu, mācījies klasē ar profesionālo teātra novirzienu. Savu nākotni tomēr plānoju saistīt ne tikai ar teātra mākslu, bet arī ar sabiedriskajām attiecībām. Mani interesē latviešu valoda un literatūra. Esmu bijis dalībnieks Young Media Sharks nometnē, kā arī radošajā rakstnieku nometnē “(iz)aicinājums”.

Ir pieredze darbā ar sociālajiem medijiem, piemēram, strādājot kopā ar nevalstisko organizāciju “Zero Waste Latvija”, jaunatnes organizāciju “Protests”, jauniešu kustību “Fridays For Future Latvia”, Pasaules diktātu latviešu valodā u. c. Esmu guvis ieskatu darbā ar medijiem, mācoties DELFI organizētajā jauno žurnālistu skolā #Storygram.

Negribu sēdēt tikai pie datora. Ko vēl protu? Ir vadītas bērnu ballītes, iejūtoties dažādos tēlos. Ir vadīts pat kāzu vakars, bet jāatzīst, ka šāda mēroga pasākumiem vēl vajag uzkrāt pieredzīti. Esmu bijis garderobists, biļešu kontrolieris, promotieris dažādos pasākumos, konsjeržs pieczvaigžņu viesnīcā, kā arī ChaulaTV raidījuma vadītājs un daudz kas cits. Kā redzi, tad mani aizrauj darbs ar cilvēkiem!

Esmu komunikabla, zinātkāra, kā arī radoša personība! Sadarbojamies?
2
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(4,5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(4,5)
    Pasākumu organizēšana