Loading...
Skatījumi: 125

Janis eduards D.

Bija vietnē: Pirms 2 mēn.
Privāts speciālists · Reģistrēts: 17 janvāris 2023
5,0 / 5
1 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 17.01.2023
Dokumenti ir pārbaudīti 18.10.2023
Pārbaudīts izpildītājs 18.10.2023

Par sevi

Sveiki! Mani sauc Jānis un esmu šeit lai jums sniegtu palīdzību grafiskajā dizainā un mārketingā. Esmu ar 2 gadu pieredzi grafiskajā dizainā, kā arī apgūstu mārketinga vadību Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolā RISEBA. Mans mērķis ikdienā ir rast labākos risinājumus klientu vēlmēm un likt saviem klientiem izcelties savā tirgū.

Mani piedāvātie pakalpojumi:
1. Grafiskais dizains: Manas spējas grafiskajā dizainā dod jums iespēju izcelties vizuāli. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties logo, vizuālo identitāti, reklāmas materiālus vai citu dizaina projektu, es esmu gatavs pārvērst jūsu idejas īstenībā. Ar precīzumu, radošumu un mūsdienīgām dizaina prasmēm es palīdzu jums piesaistīt klientus un izcelties tirgū.

2. Mārketings: Mārketinga pasaule ir dinamiska un prasa izpratni par mērķa auditoriju, digitālajiem kanāliem un stratēģisku pieeju. Es piedāvāju mārketinga pakalpojumus, lai palīdzētu jums izstrādāt efektīvas mārketinga stratēģijas, lai palielinātu jūsu zīmola redzamību un piesaistītu jaunus klientus.

Mana pieeja ir individualizēta un pielāgota katra klienta vēlmēm un vajadzībām. Es cienu komunikāciju un uzskatu ka veiksmīgā sadarbība ir katra panākuma atslēga. Kopīgi varēsim izstrādāt risinājumus kas atbilst katrai jūsu vēlmei.
Ja jūs meklējat profesionālu grafisko dizaineri un mārketinga ekspertu, kas palīdzēs jums izcelties digitālajā vidē, esmu gatavs būt jūsu radošais partneris. Sazinieties ar mani, lai uzsāktu projektu, kas atnesīs jums panākumus un uzmanību, ko jūs meklējat!
1
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(5)