Loading...
Skatījumi: 26

ZANEL SIA

Bija vietnē: Pirms 25 dienām
Juridiska persona · Reģistrēts: 19 aprīlis 2023
5,0 / 5
4 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 19.04.2023
Dokumenti ir pārbaudīti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

Zanel īpašo pasākumu radītāji ir dinamiska un inovatīva organizācija, kas specializējas konceptu realizēšanā, plānošanā, organizēšanā un īstenošanā, kas ir neaizmirstami un iespaidīgi. Tā kā mūsu pasākumu aģentūra ir ļoti centīga attiecībā uz sīkumiem un nelokāmu saistību ar izcilību, tā rada unikālu un neaizmirstamu pieredzi, kas piesaista viesu uzmanību un atstāj paliekošu iespaidu uz tiem.

Ikvienas veiksmīgas pasākumu aģentūras pamatā ir radošu un talantīgu profesionāļu komanda, kam ir dziļa izpratne par notikumu plānošanas un izpildes niansēm. No pasākumu producentiem un projektētājiem līdz loģistikas koordinatoriem un tehniskajiem ekspertiem, šie indivīdi strādā nenogurstoši, lai nodrošinātu, ka ikviens pasākuma aspekts tiek nevainojami izpildīts, sākot no sākotnējās koncepcijas līdz galīgajai izpildei.

Mūsu Zanel īpašo pasākumu radītāju uzdevums ir pārvērst mūsu klientu vīzijas realitātē, neatkarīgi no tā, vai tas ir augstas kvalitātes korporatīvs pasākums, grezna produkta atklāšana vai privāta pasākumu svinēšana. Ar plašu kontaktu un resursu tīklu, mums ir piekļuve jaunākajām tehnoloģijām, tendencēm un nozares labākajai praksei, kas ļauj mums radīt novatoriskus un progresīvus pasākumus, kuri izceļas no pārējiem.

Ar Mūsu ekspertu zināšanām par šo industriju, Zanel var apstrādāt visu, sākot no vietas izvēles līdz izklaidei un ēdināšanai, atstājot klientiem brīvu iespēju pasākuma baudīšanā un iesaistīties tajā kopā ar viesiem.

Zanel ir pieredze un zināšanas, lai radītu patiesi neparastus notikumus, kas pārsniedz mūsu klientu cerības un atstāj paliekošu iespaidu.
4
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(5)
    Pasākumu organizēšana