Loading...
Skatījumi: 222

Linda Z.

Bija vietnē: Pirms 12 st.
Privāts speciālists · Reģistrēts: 02 maijs 2023
English, Latviski, По русски
5,0 / 5
2 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 02.05.2023
Dokumenti ir pārbaudīti 05.06.2023
Sertifikāti ir apstiprināti 1 sertifikāti
Pārbaudīts izpildītājs 05.06.2023
Pieņemu karšu maksājumus

Par sevi

ES ESMU LINDA!

Es piedāvāju vizuālā dizaina pakalpojumus!

Iedomājieties zīmolu, kas nemitīgi piesaista uzmanību un atstāj nepārprotamu iespaidu. Es esmu šī zīmola veidotāja - ar aizrautību un radošumu, kas mani vadījis no Birmingemas juvelierizstrādājumu skolas līdz savam personīgajam polimērmāla auskaru zīmolam Bellulu.

Manā darbā zīmols nav tikai nosaukums - tas ir stāsts, kas pārņem klientu prātus un sirdis. Es esmu investējusi savā izglītībā un pilnveidojusi prasmes digitālajā mārketingā un dizainā, lai radītu zīmolus, ar kuriem uzņēmumi lepojas un kas dod tiem spēcīgu konkurences priekšrocību.

Ar ilggadējo pieredzi grafiskajā dizainā esmu radījusi ne tikai vizuāli pievilcīgus zīmolus, logotipus un tīmekļa vietnes, bet arī strādājusi ar dažādiem saistošiem drukas materiāliem. Mana pieeja ir vērsta uz to, lai jūsu zīmols ne tikai izceļas, bet arī piesaista un uztur klientu uzticību.

Vēlies uzzināt vairāk par maniem veikumiem? Apmeklējiet manu mājas lapu vai meklējiet mani sociālajos tīklos. Ja jūs vēlaties veidot spēcīgu zīmolu, kas nes jums biznesa panākumus, esmu gatava palīdzēt. Gaidīšu jūsu ziņu!

Linda

Sertifikāti

Riga Coding School - Web Design (UX/UI course) - UV/1439
2
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(5)
    Dizains, māksla, reklāma