Loading...
Skatījumi: 901

Deniss Bičkovs

Bija vietnē: Pirms 11 dienām
Juridiska persona · Reģistrēts: 16 janvāris 2024
English, Latviski, По русски
5,0 / 5
4 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 16.01.2024
Dokumenti ir pārbaudīti
Pārbaudīts izpildītājs
Vairāk informācijas: Sazinieties ar izpildītāju:

Par sevi

SIA "Delta Green Line EU" ir uzticams partneris mājas būvniecības, remontu un renovācijas jomā. Mūsu piedāvājums aptver pilnu būvniecības ciklu: no pamatu ielikšanas līdz gala objekta nodošanai ekspluatācijā. Turklāt mēs specializējamies dzīvokļu remontdarbos, veicot dažādus darbus.

Mūsu galvenā priekšrocība ir individuāla pieeja katram klientam, ņemot vērā visas vēlmes un specifiskās prasības. Pateicoties šai pieejai, katrs projekts tiek rūpīgi plānots un īstenots, sniedzot maksimālu labumu klientam. Mēs garantējam caurspīdīgumu katrā darba posmā: no detalizētas tāmes sastādīšanas, kas stingri atbilst budžetam, līdz kvalitatīvai visu būvniecības un remontdarbu pabeigšanai.

SIA "Delta Green Line EU" jau daudzus gadus ir saglabājusi vadošās pozīcijas tirgū, pateicoties augsti kvalificētu profesionāļu komandai ar daudzu gadu pieredzi. Mēs lepojamies projekta realizācija, vienlaikus nodrošinot klientiem izcilu kvalitāti un uzticamību. Izvēloties mūs, jūs izvēlaties laika pārbaudītu partneri, kurš spēj īstenot visdrosmīgākās idejas un projektus.

Nepalaidiet garām iespēju pārvērst savu projektu par realitāti – sazinieties ar mums jau šodien un speriet pirmo soli savas ideālās telpas radīšanā!

Darba veidi (84)

Celtniecības darbi
4
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(5)