Loading...
Skatījumi: 106

Candy House SIA

Bija vietnē: Pirms 3 mēn.
Juridiska persona · Reģistrēts: 17 janvāris 2024
English, Latviski, По русски
0,0 / 5
0 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 17.01.2024
Dokumenti ir pārbaudīti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

🌟 Candy House - Jūsu ideālais dzīvokļu remonta partneris Rīgā! 🌟

Ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi un 4.7/5.0 klientu apmierinātības vērtējumu, mēs esam specializējušies dzīvokļu un māju remontā, nodrošinot augstākās kvalitātes pakalpojumus.

✅ **Personalizēti risinājumi**: Mēs piedāvājam individualizētu pieeju, lai nodrošinātu, ka jūsu remonts atbilst gan jūsu vajadzībām, gan finansiālajām iespējām.
✅ **Pilnīga cena pārredzamība**: Ar mums nekad nav slēptu izmaksu. Mēs garantējam skaidru cenu no paša projekta sākuma.
✅ **Efektīva un kvalitatīva darbība**: Mūsu pieredzējušā komanda izmanto jaunākās tehnoloģijas un materiālus, lai nodrošinātu izcilu darbu izpildi.
✅ **Ikdienas atjauninājumi un garantija**: Mēs piedāvājam ikdienas fotogrāfiju atjauninājumus un 2 gadu garantiju visiem mūsu darbiem.

**3 Vienkārši Soļi līdz Jūsu Sapņu Remontam:**
1. **Bezmaksas konsultācija un mērījumi**: Candy House eksperts apmeklēs Jūsu māju, sapratīs Jūsu redzējumu un veiks precīzus mērījumus - pilnīgi bez maksas.
2. **Precīza tāme 24 stundu laikā**: Saņemiet detalizētu, atbilstoši savām vajadzībām un budžetam pielāgotu piedāvājumu, kurā aprakstīts katrs remonta procesa aspekts.
3. **Bezrūpīga remonta baudīšana**: Parakstiet līgumu un vērojiet, kā mēs pārveidojam Jūsu telpu. Mēs nodrošinām visu, sākot no materiālu iegādes līdz pat apdares darbiem.

**🎁 Īpašais piedāvājums**: Saņemiet bezmaksas interjera dizaina projektu (30€/m2), ja pasūtīsiet remontdarbus ar mums!

📣 **Esiet Gudri, Izvēlieties Candy House!**
Vai esat gatavi pārvērst savu dzīvokli par sapņu mājokli? Sazinieties ar mums tagad, lai uzzinātu vairāk un sāktu plānot savu projektu. Mēs esam gatavi palīdzēt jums katrā soļā.

Darba veidi (121)

Apdares darbi

Atsauksmju pagaidām nav