Loading...
Skatījumi: 3065

Aijens T.

Bija vietnē: Pirms 14 st.
Privāts speciālists · Reģistrēts: 12 decembris 2019
По русски
5,0 / 5
30 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 12.12.2019
Dokumenti ir pārbaudīti
Sertifikāti ir apstiprināti 3 sertifikāti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

Sveiki, nodarbojos ar pasākumu vadīšanu jau 7 gadus! Šajā laikā esmu vadījis simtiem dažādu pasākumu, gan bērniem, gan pieaugušajiem, gan kultūras un publiskus pasākumus!

Ikdienā praktizējos Rīgas Pantomīmā, esmu apmeklējis dažādus aktiermeistarības kursus, lai papildinātu savas zināšanas un prasmes un vēl aizvien to daru, jo izaugsme un progress palīdz tiekties uz savu mērķu realizēšanu!

Gluži tāpat ik dienā piedalos dažādos filmu, reklāmu, sociālo tīklu un dažādu kampaņu filmēšanas projektos, kuri iedvesmo izpaust sevi kā aktierim, kas absolūti ir mana sirds lieta!

Esmu ieguvis fizioterapeita izglītību un pēc dabas esmu ļoti aktīvs,patreiz nodarbojos ar triatlonu, un ar ultra maratonu , kas palīdz fiziski sevi izsmelt, tajā pat laikā uzlādēt un padarīt prātu skaidru un tīru kā ziedu pēc rasas! Tādēļ bērniem nebūs tik viegli mani pasākumos nokausēt! :)

Brīvi runāju LV, ENG, Mīmu valodā
Sarunu valodas līmenī RUS
Iesācējs Itāļu valodā
Katrā ziņā arī Klaunu,Supervaroņu un aizvēsturiskās pirātu valodas nav svešas!

Pasākumus vadu ar humoru, prieku, entuziasmu, ar atjautīgām spēlēm un uzdevumiem, īsāk sakot, tā, lai cilvēki kuri ir apkārt, sajustu pasākuma jautro atmosfēru un pats justos realizēts!

Tērpu izvēle pasākumiem ir dažāda ( Solīdais pasākumu vadītājs, Ziemassvētku vecītis ar Dāvanu maisu, Zirnekļcilvēks, Nindzja, Supermario, PJ Masks, Blippi, Futbolists, Treneris, Indiānis u.t.t.)
Katram atradīsies kāds iecienīts tēls, Bet ja nē, tad būs jāsauc palīgā Burvis!

Ar prieku, Aijens

Darba veidi (10)

Pasākumu organizēšana

Sertifikāti

"Aktiermeistarība" Latvijas Kultūras Akadēmija - 20228803007
Circus outside the circus - 1
Improdrama facilitator - 15032023
30
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(5)