Loading...
Skatījumi: 1367

Atis Sīlis

Bija vietnē: Pirms 1 mēnešiem
Juridiska persona · Reģistrēts: 16 aprīlis 2020
5,0 / 5
11 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 16.04.2020
Dokumenti ir pārbaudīti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

Katras kāzas ir unikālas un neatkārtojamas, katram savas un personīgas. Radīt cilvēkiem laimi, sirsnīgi smieties un patīkami pavadīt laiku, tas ir mans uzlādēšanās avots. Jau vairāk nekā 10 gadus organizēju dažāda veida pasākumus, kas ļauj izprast cilvēku sajūtas. Šīs sajūtas tiek nodotas ar nepiespiestu un vieglu viesu iesaisti aktīvākās. Parūpēšos, lai Jūs kāzu plāns tiktu izstrādāts pa minūtēm, ieteikšu labākos muzikantus un māksliniekus.

Ikdienā organizēju dažāda veida pasākumus, sākot no sporta spēlēm, konferencēm, komandas saliedēšanās pasākumiem līdz pat kāzām un publiskiem pasākumiem. Strādājot pie sevis pilnveides, esmu sapratis, ka man ir dota iespēja “Radīt cilvēkiem laimi, kas tiek panākta caur smaidu”. Tāpēc esmu šeit, lai satiktu Jūs un Jūsu viesus.

1. Plānojot pasākumus ir jāpadomā pat par mazākajām lietām – galdu izvietojums, kur atradīsies muzikants un cik skaļi jāliek mūzika, kurš atnesīs pienu kafijai, kad tas būs beidzies un viesmīļa nav?, Kur stāv un kurš atnesīs tualetes papīrs, kad tas ir beidzies?.....
2. Strādājot ar maziem un lieliem pasākumiem, ir izveidojies plašs sadarbības partneru loks, ar kuriem ir patīkami strādāt un droši varu ieteikt citiem. Ieteikšu arī Jums: DJ, dekorētājus, gaismas, skatuves, muzikantus, kūkas pasūtīšanu, viesu namu….
3. Organizējot pasākumus, es vienmēr Jūtos kā viesis starp saviem draugiem / radiem, kuriem vēlos šo dienu padarīt spilgtāku. Protams, liekot milzu akcentu uz galvenajiem personāžiem.
Ja mums ir pa ceļam super, padalīšos ar iestrādēm un idejām, kas aiztaupīs Jums daudz laika + nodrošinās kvalitāti. Padalīšos ar Google Excel linku, bet ja nav pa ceļam, tad tikai smaidiet.

“Katra diena, kurā neesi smējies, ir pazaudēta” Čārlijs Čaplins

Ar cieņu,
Atis Sīlis
(LV / ENG / RUS)
11
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(5)
    Pasākumu organizēšana