Loading...
Skatījumi: 2549

Creative Brain

Bija vietnē: Pirms 2 dienām
Juridiska persona · Reģistrēts: 17 aprīlis 2020
English, Latviski, По русски
4,3 / 5
11 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 17.04.2020
Dokumenti ir pārbaudīti
Sertifikāti ir apstiprināti 2 sertifikāti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

Creative Brain OU ir jūsu uzticamais partneris digitālā mārketinga un tīmekļa risinājumu izstrādes pasaulē. Kopš dibināšanas pirms vairāk nekā 10 gadiem mēs esam veiksmīgi apvienojuši pieredzi, radošumu un inovācijas, lai palīdzētu mūsu klientiem sasniegt savus mērķus. Mēs esam lepni, ka spējam īstenot jebkuru ideju, sākot no unikālas mājas lapas izveides līdz mobilo aplikāciju izstrādei.

Mēs specializējamies šādos pakalpojumos:
- Vietņu izstrāde: mēs veidojam funkcionālas un estētiski pievilcīgas tīmekļa vietnes, kas atspoguļo jūsu unikālo zīmolu un piesaista jūsu mērķauditoriju.
- Mobilo aplikāciju izstrāde: mūsu izstrādātāji jums radīs intuitīvas un funkcionālas mobilās lietojumprogrammas, kas palīdzēs jums sazināties ar auditoriju jebkurā laikā un vietā.
- SEO - TOP 10 sasniegšana Google meklēšanas rezultātos: mūsu meklētājprogrammu optimizācijas eksperti palīdzēs jūsu vietnei ieņemt vadošo pozīciju meklēšanas rezultātos, palielinot trafiku un reklāmguvumus.
- SMM veicināšana: mēs veidojam efektīvas sociālo mediju veicināšanas stratēģijas, palielinot jūsu tiešsaistes redzamību un auditorijas iesaisti.
- Grafiskais dizains: mēs radām unikālus un neaizmirstamus dizaina risinājumus, kas izcels jūsu unikalitāti un palīdzēs jums izcelties starp konkurentiem.

Sadarbojoties ar Creative Brain, jūs saņemat ne tikai pakalpojumus, bet arī ekspertu komandu, kas ir gatava palīdzēt jums gūt panākumus. Uzticiet mums savus mērķus, un mēs tos realizēsim!

Darba veidi (36)

Internets un IT pakalpojumi

Sertifikāti

Сертификация по контекстно-медийной сети Google Рекламы - 114823914
Сертификация по контекстно-медийной сети Google Рекламы - 114823863
11
vērtējumi
73%
pozitīvas
Kvalitāte:
(4,3)
Pieklājība:
(4,4)
Cena:
(4,3)