Loading...
Skatījumi: 791

Aigars Sudmalis

Bija vietnē: Pirms 3 mēn.
Juridiska persona · Reģistrēts: 12 maijs 2020
Latviski
4,7 / 5
11 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 12.05.2020
Dokumenti ir pārbaudīti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

Sveiki! Esmu pieredzējis individuālais grāmatvedis, piedāvājot savus ekspertu pakalpojumus, lai palīdzētu jums viegli un precīzi pārvaldīt savas finanses. Es saprotu, cik svarīgi ir iegūt uzticamu un atjauninātu finanšu informāciju, un mans mērķis ir sniegt jums tieši to.

Neatkarīgi no tā, vai esat privātpersona vai mazs uzņēmums, es varu jums palīdzēt sekot līdzi jūsu finanšu uzskaitei, sagatavot nodokļu deklarācijas un sniegt jums pielāgotus padomus, lai palielinātu jūsu bagātību un samazinātu nodokļu saistības. Pateicoties manām padziļinātajām zināšanām par grāmatvedības un nodokļu noteikumiem, es nodrošināšu, ka jūs ievērosit noteikumus un izvairīsities no iespējamām soda sankcijām.

Es piedāvāju elastīgus un pieejamus pakalpojumus, kas ir pielāgoti jūsu unikālajām vajadzībām un budžetam. No grāmatvedības uzskaites un algu uzskaites līdz nodokļu plānošanai un sagatavošanai, es nodrošināšu jums pakalpojumu. Tāpēc, ja meklējat uzticamu, uzticamu un pieredzējušu grāmatvedi, nemeklējiet tālāk!

Ar prieku noorganizēšu konsultāciju, lai apspriestu jūsu vajadzības un to, kā es varu jums palīdzēt sasniegt jūsu finanšu mērķus. Sazinieties ar mani šodien, lai ieplānotu tikšanos!

Darba veidi (1)

11
vērtējumi
82%
pozitīvas
Kvalitāte:
(4,6)
Pieklājība:
(4,8)
Cena:
(4,8)