Loading...
Skatījumi: 512

EKOBLOKI

Bija vietnē: Pirms 22 st.
Juridiska persona · Reģistrēts: 14 jūlijs 2020
0,0 / 5
0 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 14.07.2020
Dokumenti ir pārbaudīti
Sertifikāti ir apstiprināti 1 sertifikāti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

Piemeklējot nepieciešamos veidņa elementu tipus, betona marku un armatūras veidu, no Izodom elementiem var uzbūvēt ēkas un būves ar dažādu pielietojumu: daudzstāvu daudzdzīvokļu ēkas, PASĪVĀS un ENERGOEFEKTĪVĀS ģimenes mājas, sabiedriskās ēkas, peldbaseinus, ražošanas ēkas, dzesēšanas un saldēšanas noliktavu ēkas. Jāatzīmē, ka Eiropas tiesību normas neierobežo ēku tehnoloģijas attiecībā uz konstrukciju augstumu. Būvējot īpaši augstu ēku, projektētājam ir nepieciešams ņemt vērā betona marku, armatūras kvalitāti un elementu atbilstību atveres platumam. Pašas augstākās ēkas, kas uzbūvētas ar IZODOM tehnoloģiju, ir 12 stāvu dzīvojamās ēkas. IZODOM tehnoloģija ir piemērota arī ēku būvniecībai seismiski bīstamajos rajonos.

Atšķirīgā biezuma IZODOM sienu elementi ļauj būvēt ēkas, kas atbilst 4 energotaupības klasēm.



Ar vienu kubikmetru betona var uzbūvēt 8 m² sienas.
Izodom fasādes elementi ir lieli un viegli.
Izodom bāzes “ķieģelis” ir 0,5 m² liels un pirms aizpildīšanas ar betonu, sver mazāk kā 2 kg
Aizpildot sienu, kas būvēta ar IZODOM elementiem, ar betonu, vienas stundas laikā ir iespējams uzbūvēt vairāk kā 4,5 m² sienas.
Šāds ātrums nav pieejams citām energotaupīgajām būvniecības metodēm. Jāuzsver, ka sienas, kas uzbūvētas no IZODOM elementiem, ir salīdzinoši plānas, bet ar labām izolācijas īpašībām, kas ļauj palielināt izmantojamo platību uz sienu biezuma rēķina. 140 m² mājas izbūve, kas izgatavota no IZODOM elementiem, dod papildus 5 m² lietderīgās platības.

Sertifikāti

Passivhaus Institut - 1160cs03

Atsauksmju pagaidām nav