GetaPro

Atsauksmes palīdzēs nopelnīt krīzes laikā

  • Blog
  • 26-03-2020

Balstoties uz iepriekšējo krīžu piemēriem, mēs varam prognozēt, kas notiks pakalpojumu tirgū kopumā un jo īpaši GetaPro portālā. Ja īsumā, tad galvenā prognoze ir šāda:  Atsauksmes, kuras ir saņemtas vakar un šodien, “baros” jūs rīt. Tagad paskaidrosim sīkāk:  

  1. Koronavīruss un krīze. Ir acīmredzams, ka globālā pandēmija ietekmēs ekonomiku – tūrisma un avioindustrijā krīze jau ir sākusies. Vēlāk krīze skars arī mazos un vidējos uzņēmumus pakalpojumu un izklaides nozarēs (restorāni, bāri, frizētavas, sporta zāles utt.). Tālāk cietīs nozares, kuras skar karantīna un slēgtās robežas – piegādes kavējumi, traucētas vērtību ķēdes, klientu atteikumi no priekšpasūtījumiem. Tas viss noved pie biznesa operāciju destabilizācijas un dažu uzņēmumu bankrota. Rezultātā – bezdarbnieki un ekonomija.
  2. Bezdarbnieki. Valsts, protams, centīsies palīdzēt, bet lielākoties tikai lielajam biznesam. Mazais bizness centīsies izdzīvot kā varēs, bet daudziem, visdrīzāk, izdzīvot neizdosies. Cilvēki sāks meklēt visdažādākās iespējas piepelnīties. Piedāvājumi uz pakalpojumu sniegšanu kļūs vairāk nekā pieprasījums uz tiem. GetaPro portālā kļūs vairāk jaunu izpildītāju reģistrāciju. Konkurence ievērojami pieaugs, “jauniņie”, iespējams, piedāvās zemākas cenas, lai būtu izredzes saņemt pasūtījumu.
  3. Ekonomija. Kā jau jebkurā krīzes situācijā cilvēki sāks ekonomēt. Saistībā ar GetaPro, tas tiks izteikts 2 galvenajos virzienos: 1) sāksies privātu izpildītāju meklēšana kā alternatīva lielajiem uzņēmumiem, kuriem pakalpojumu cenas parasti ir augstākas. Tas nozīmē to, ka GetaPro portālā parādīsies vairāk pasūtījumu; 2) tā vietā, lai veiktu ieguldījumus jaunajā, sāks pieaugt pieprasījumi pēc veco lietu remonta – pasūtījumi, kas saistīti ar tehnikas, mēbeļu, mašīnu u.c. lietu remonta darbiem kļūs vairāk.
  4. Atsauksmes. Pieaugošās konkurences apstākļos (skat. punktu nr.2) un uzdevuma ieekonomēt (skat. punktu nr.3), pasūtītājs meklēs izpildītāju daudz rūpīgāk. Šajā konkurencē vinnēs tie speciālisti, kuri spēs pasūtītājam sniegt garantijas. Par vislabāko garantiju kļūs atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Tāpēc ir tik ļoti svarīgi saņemt pēc iespējas vairāk atsauksmju šodien, lai rīt tu būtu gatavs konkurēt.
  5. Kas ir jāizdara
  • Ja tu jau esi izpildītājs GetaPro portālā – sazinies ar visiem pasūtītājiem, ar kuriem esi strādājis, bet neesi saņēmis atsauksmi. Palūdz, lai tev atstāj atsauksmi. Ir nepieciešama palīdzība? Sazinies ar mums un mēs tev palīdzēsim saņemt atsauksmi no pasūtītāja.
  • Negaidi, kamēr pasūtītājs iecels tevi pasūtījumā par izpildītāju, ja jau esi iesācis darbu – esi aktīvs, iecel pats sevi par izpildītāju pasūtījumā un palūdz, lai pasūtītājs atstāj tev atsauksmi.
  • Ja tu vēl neesi reģistrējies GetaPro portālā – reģistrējies šodien, kamēr konkurence vēl nav tik augsta.

Sāc saņemt atsauksmes, nodrošini sev iespēju konkurēt. Jauna atsauksme šodien – jauns pasūtījums rītdien!

Atpakaļ