Loading...
Skatījumi: 10

Karina P.

Bija vietnē: Pirms 10 mēn.
Privāts speciālists · Reģistrēts: 26 marts 2023
English
0,0 / 5
0 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 26.03.2023
Dokumenti ir pārbaudīti 26.03.2023
Pārbaudīts izpildītājs 26.03.2023

Par sevi

Sveiki! Mani sauc Karīna un es esmu fotogrāfe. Es specializējos dzīves īpašāko mirkļu skaistuma un emociju tveršanā neatkarīgi no tā, vai tās ir kāzas, ģimenes portreta sesija vai personīgs projekts.

Fotogrāfija ir bijusi mana aizraušanās tik ilgi, cik sevi atceros. Man patīk sajūta, ka varu iesaldēt mirkli laikā un likt tam ilgt mūžīgi. Es uzskatu, ka katra fotogrāfija stāsta stāstu, un es cenšos savos attēlos iemūžināt katra cilvēka vai notikuma būtību.

Es lepojos ar savu spēju likt saviem klientiem kameras priekšā justies ērti un atpūsties. Es uzskatu, ka labākās fotogrāfijas rodas no patiesiem mirkļiem, tāpēc sesiju laikā cenšos radīt jautru un nepiespiestu atmosfēru.

Papildus manam fotografēšanas darbam man patīk arī ceļot un izpētīt jaunas vietas. Es smeļas iedvesmu dažādu kultūru un ainavu skaistumā un daudzveidībā, un, kad vien iespējams, cenšos šīs ietekmes iekļaut savās fotogrāfijās.

Ja vēlaties sadarboties ar mani vai jums ir kādi jautājumi, droši rakstiet. Es vēlos dzirdēt no jums un uzzināt vairāk par jūsu redzējumu par nākamo fotografēšanas projektu!

Atsauksmju pagaidām nav

Foto, video un audio