Loading...
Skatījumi: 71

Raitis

Bija vietnē: Pirms 8 mēnešiem
Privāts speciālists · Reģistrēts: 02 aprīlis 2023
Latviski
0,0 / 5
0 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 02.04.2023

Par sevi

Sveiki! Es esmu profesionāls tulks un grafiskais dizainers ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi gan Latvijā, gan ārpus tās. Es varu piedāvāt kvalitatīvus risinājumus jebkurām jūsu komunikācijas vai vizuālās identitātes vajadzībām.

Es pārvaldu četras valodas: latviešu, angļu, krievu un vācu. Es esmu specializējies tehniskajos, juridiskajos un mārketinga tekstos, bet es varu tulkot arī literatūru, žurnālistiku un akadēmiskus rakstus. Es izmantoju modernus tulkotāja rīkus un nodrošinu augstu precizitāti un terminoloģijas vienotību.

Es arī esmu apmācīts grafiskais dizainers ar plašu prasmi darboties ar Adobe Creative Suite programmatūru. Es varu izveidot jums pievilcīgus un funkcionālus logo, vizītkartes, brošūras, plakātus, mājas lapas un citus materiālus. Es sekoju jaunākajiem dizaina trendiem un pielāgoju savu stilu atbilstoši jūsu mērķauditorijai un zīmola vērtībām.

Ja jūs meklējat uzticamu un profesionālu partneri savam biznesam vai personīgajam projektam, lūdzu sazinieties ar mani. Piedāvāju konkurētspējīgas cenas un ātru piegādi.

Paldies par jūsu uzmanību!

Atsauksmju pagaidām nav