Loading...
Skatījumi: 80

Janis Caune

Bija vietnē: Pirms 8 dienām
Juridiska persona · Reģistrēts: 19 jūnijs 2023
5,0 / 5
10 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 19.06.2023
Dokumenti ir pārbaudīti
Sertifikāti ir apstiprināti 1 sertifikāti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

Esmu profesionāls Nekustamo īpašumu darījumu vadītājs ar vairāk nekā 8 gadu darba pieredzi nekustamo īpašumu nozarē. Sniedzu kvalitatīvus nekustamo īpašumu pārdošanas un pirkšanas pakalpojumus, nodrošinot īpašumu pārdošanas un pirkšanas procesu vienkāršu un ar veiksmīgu rezultātu.

Manas stiprās puses ir plaša pieredze nekustamo īpašumu tirgū un spēja nodrošināt labāko iespējamo cenu nekustamo īpašumu pārdošanā. Atrodu un izmantoju visas iespējas, lai nodrošinātu sekmīgu darījumu noslēgšanu un klienta apmierinātību.

Mani klienti novērtē manu pieejamību un atbildību. Es vienmēr cenšos būt pieejams klientiem, nodrošinot aktīvu komunikāciju un atbildot uz jautājumiem ātri un efektīvi.

Mans darbs ir atzīts ar pozitīvām klientu atsauksmēm, kas liecina par manu profesionālismu un spēju efektīvi pārvaldīt darījumus. Es ļoti lepojos ar savu reputāciju un cenšos nodrošināt, ka klientu vēlmes un mērķi ir galvenais uzmanības punkts katra darījuma laikā.

Ja Jums ir nepieciešami mani pakalpojumi, esmu gatavs Jums palīdzēt ar visu, kas saistīts ar nekustamo īpašumu pirkšanu vai pārdošanu. Lūdzu, sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par to, kā es varu palīdzēt Jums sasniegt Jūsu mērķus nekustamo īpašumu jomā.

Sertifikāti

Mājokļu tirgi no makroekonomikas skatu punkta - LUM/2022_69
10
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(5)
    Profesionālie pakalpojumi