Loading...
Skatījumi: 95

Lauris Laizāns

Bija vietnē: Pirms 6 dienām
Juridiska persona · Reģistrēts: 14 maijs 2024
5,0 / 5
1 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 14.05.2024
Dokumenti ir pārbaudīti
Pārbaudīts izpildītājs
Pieņemu karšu maksājumus

Par sevi

SIA Smalora ir uzticams uzņēmums, kas specializējas kvalitatīvu projektu veikšanā videonovērošanas jomā. Mūsu ekspertīze un pieredze ļauj mums piedāvāt plašu pakalpojumu klāstu, sākot no videonovērošanas sistēmu projektēšanas un uzstādīšanas līdz visaptverošu drošības risinājumu realizēšanai.
Mēs sadarbojamies ar vadošajiem zīmoliem, piemēram, Hikvision un EZVIZ, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un efektivitāti mūsu klientiem. Mūsu komanda ir apmācīta un sertificēta, lai strādātu ar šīm tehnoloģijām, garantējot optimālu darbību un uzticamību.
Neatkarīgi no projekta lieluma vai sarežģītības mēs esam gatavi palīdzēt. Mūsu pakalpojumi ietver gan mazu, gan lielu objektu videonovērošanas un drošības sistēmu uzstādīšanu. Mēs ne tikai nodrošinām profesionālu uzstādīšanu, bet arī sniedzam konsultācijas un palīdzam klientiem izvēlēties optimālāko risinājumu viņu konkrētajām vajadzībām.
Turklāt, mēs specializējamies arī citu drošības sistēmu uzstādīšanā, tostarp signalizācijas un apsardzes sistēmu, kā arī namruņu uzstādīšanā. Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem visaptverošu drošības risinājumu, kas atbilst viņu individuālajām vajadzībām un prasībām.

Darba veidi (2)

Profesionālie pakalpojumi
1
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(5)
    Profesionālie pakalpojumi