Loading...
Skatījumi: 1914

SIA "Dale Būvniecība"

Bija vietnē: Pirms 1 d. 13 st.
Juridiska persona · Reģistrēts: 18 maijs 2020
English, Latviski, По русски
4,6 / 5
15 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 18.05.2020
Dokumenti ir pārbaudīti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

Esam celtniecības uzņēmums, kura pamatvērtības ir rast labāko piedāvājumu klienta vajadzībām, balstoties uz labu speciālistu komandu.

Veicam visa veida celtniecības darbus. Piedāvājam sienu, griestu apdares darbus, grīdu izbūvi un to segumu ieklāšanu, dažādas sarežģītības reģipša konstrukciju montāžas darbus, dažādas sarežģītības pakāpes fīzēšanas darbus, durvju, logu montāžu, fasādes apdares darbus, jumta nomaiņu, elektromontāžu un santehnikas darbus. Varam veikt arī specifiskus darbus, tādus kā betonēšana, bruģēšana, ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve. Piedāvājam arī sertificētu speciālistu, kas specializējas Junkers, Buderus un Viessmann gāzes un dīzeļdegvielas apkures katlu apkopju veikšanā. Varam, palīdzēt arī ar dokumentācijas kārtošanu BIS sistēmā.

Mūsu komanda var uzbūvēt Jūsu sapņu māju no “pamatiem līdz atslēgai”. Neviens darbs mums nav par lielu, neviens darbs mums nav par mazu.

Saviem klientiem pie sadarbības nodrošinām līguma slēgšanu, pakalpojuma caurspīdīgumam. Visiem mūsu veiktajiem darbiem nodrošinām 24 mēnešu garantiju, ja darbu specifika nenosaka citu termiņu.

Darba veidi (198)

Celtniecības darbi
Apdares darbi
15
vērtējumi
93%
pozitīvas
Kvalitāte:
(4,5)
Pieklājība:
(4,7)
Cena:
(4,6)