Loading...
Skatījumi: 1035

Kaspars Suškevičs

Bija vietnē: Pirms 10 st.
Juridiska persona · Reģistrēts: 06 augusts 2020
5,0 / 5
17 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 06.08.2020
Dokumenti ir pārbaudīti
Sertifikāti ir apstiprināti 1 sertifikāti
Pārbaudīts izpildītājs
Pieņemu karšu maksājumus

Par sevi

Piedāvāju profesionālas fotogrāfijas pakalpojumus ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi.
Esmu specializējies dažādos fotogrāfijas žanros, ieskaitot portretus, kailfoto, ģimenes fotosesijas, kā arī sporta, svētku, svinību, izlaidumu un kristību fotosesijas. Piedāvāju arī pirmskāzu Love story un pāru fotosesijas, kas ir ideālas, lai iemūžinātu skaistākos jūsu attiecību stāstus.
Savukārt uzņēmumiem tiek piedāvāti korporatīvo portretu, darba vides un biznesa reklāmas, interjeru un produktu fotogrāfa pakalpojumu.

Man ir profesionāli aprīkota privāta fotostudija Rīgā, kā arī esmu gatavs izbraukt uz jebkuru vietu Latvijā, lai nodrošinātu jums fotogrāfa pakalpojumus.

Mani pakalpojumi ietver ne tikai fotogrāfēšanu, bet arī kvalitatīvu bilžu apstrādi, lai nodrošinātu, ka jūsu fotogrāfijas tiek attēlotas vislabākajā iespējamā veidā.

Esmu komunikabls, spēju ātri adaptēties situācijai, runāju brīvi latviešu, angļu un krievu valodā.

Ar mani sadarbojas - Volvo Latvija, Latvijas Universitāte, Kronus, CERTlv, Lielmuiža, Latvijas Maiznieks, BaltikElektro, Latvijas Muita, LR Veselības Ministrija, Kreiss, Z/S Lāči, Vegan Fox, Latvijas Riteņbraukšanas Federācija, Pixy Canvas, FrancoMarine, Uniblanch, Soneil, Salaspils novada dome, Rīgas pilsētas dome, Salaspils Siltums u.c.

Darba veidi (29)

Sertifikāti

Drone License A1 A3 Open SUB Category - LVA-RP-i63jwfkc8mte
17
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(5)
    Avatar

    Kaspars Suškevičs