Loading...
Skatījumi: 745

Igors P.

Bija vietnē: Pirms 2st. 25 min.
Juridiska persona · Reģistrēts: 05 februāris 2021
English, Latviski, По русски
4,9 / 5
12 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 05.02.2021
Dokumenti ir pārbaudīti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

Elektromontāžas pakalpojumi (220 V, 380 V): jaunas elektroinstalācijas ierīkošana. Esošās elektroinstalācijas labošana, papildināšana, modernizēšana. Dzīvokļiem, dzīvojamām mājām, saimniecības ēkām, noliktavām, ražošanas telpām. Barošanas vadu, kabeļu ievilkšana, rozešu, slēdžu, gaismas ķermeņu montāža, sadales skapju montāža, ražošanas iekārtu pieslēgšana pie barošanas. Strādāju radiusā 100 km ap Rīgu. Savs transports un instrumenti. Sagādāju materiālus uz objektu pēc nepieciešamības. Strādāju pēc projekta, vai bez tā, saskaņojot darbu plānu un budžetu ar pasūtītāju.
Varu paņemt objektu uz ilgāku laika posmu - līdz pusgadam (jaunbūves, industriālie objekti).
Varu strādāt kā apakšuzņēmējs būvobjektā.
Būvobjektā varu strādāt individuāli vai saskaņojot darbus ar elektriķu komandu vai ar ģipškartona sienu uzstādītajiem, nekavējot kopējo darbu plūsmu.
Ir iespējams noslēgt līgumu par objekta ilgtermiņa uzturēšanu un apkalpošanu - daudzdzīvokļus dzīvojamās mājas (īpašumu pārvaldīšanas uzņēmumi, dzīvokļu īpašnieku biedrības utt.), ražošanas uzņēmums, nedzīvojamo telpu izīrēšanas uzņēmums utt.
Izglītība - Rīgas Tehniskā Universitāte, Enerģētikas un elektrotehnikas fakultāte, specialitāte inženieris enerģētikā un elektrotehnikā.
Strādāju ātri un akurāti, ātri pieņemu lēmumus nestandarta situācijās, nelietoju alkoholu, nesmēķēju.
12
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(5)
Pieklājība:
(5)
Cena:
(4,8)