Loading...
Skatījumi: 1045

Andis Briedis

Bija vietnē: Pirms 15 st.
Juridiska persona · Reģistrēts: 29 maijs 2021
4,8 / 5
14 vērtējumi

E-pasta adrese ir apstiprināta 29.05.2021
Dokumenti ir pārbaudīti
Pārbaudīts izpildītājs

Par sevi

Mēs esam Grīdas Guru – stabils Latvijas uzņēmums, kura nosaukumā atrodama atbilde uz jautājumu par to, kas mēs esam. Grīdas Guru – klientu gudrākā izvēle darbā ar koka grīdas segumu ierīkošanu, montāžu un apdari. Mēs piedāvājam pilnu koka grīdas ieklāšanas servisu ar labākajiem risinājumiem grīdas seguma ieklāšanas procesā un pēc tam.

Mūsu grīdas seguma pakalpojumu klāstā ietilpst dažāda veida koka grīdu ierīkošana, parketa un koka grīdas seguma labošana, slīpēšana, pulēšana, eļļošana, lakošana, grīdu sagatavošana un izlīdzināšana, kā arī apdares darbi.

Mūsu mērķis ir veikt darbus ar maksimālu kvalitāti un to mēs panākam strādājot ar atdevi un rūpību, kā arī izmantojot pārbaudītus un labākos materiālus.

Šodienas darbus darām šodien un rītdienas darbus darām rīt – nesteidzamies, bet nekad nekavējam.

Mēs zinām, ka kvalificēti darbinieki ir labākā servisa panākumu atslēga, tāpēc mūsu uzņēmuma komandu veido apmācīti, pieredzējuši un pārliecināti darbinieki.

Neatkarīgi no tā kādu grīdas segumu Jūs izvēlēsieties savai mājai, birojam vai citam objektam, mūsu speciālistu komanda vienmēr sniegs vērtīgus padomus un ieteikumus.

Ne reti profesionālo ieteikumu dēļ, klienti uzstāda piemērotāko grīdas segumu, kas priecē ne tikai ar skaisto rezultātu, bet arī ar ilglaicīgu kvalitāti.
14
vērtējumi
100%
pozitīvas
Kvalitāte:
(4,9)
Pieklājība:
(4,9)
Cena:
(4,6)
    Celtniecības darbi
    Apdares darbi