Loading...

Kā dzēst savu profilu

Pie profila dzēšanas tiks dzēsti visi Jūsu personīgie dati ieskaitot darbu fotogrāfijas un Jūs zaudēsiet iespēju ieiet vietnē. Ja Jūs vēlaties dzēst savu profilu, Jums vajag doties uz izvēlni «Iestatījumi», sadaļa «Paziņojumi»(izpildītājiem) un nosūtīt pieprasījumu, nospiežot uz saiti «Dzēst profilu»

Profila dzēšana nevar tikt izpildīta sekojošos gadījumos:

  • Pasūtītājiem: Jums ir aktīvs pasūtījums(i). Pabeidziet pasūtījumu atstājot atsauksmi izpildītājam vai atceliet neveiktu pasūtījumu un atkārtojiet darbību.
  • Izpildītājiem:
    • Jums ir parāds virtuālā naudas maka bilancē. Dzēsiet parādu un atkārtojiet darbību.
    • Jūs atstājāt savu piedāvājumu uz pasūtīumu kuram ir ‘’Atvērts’’ statuss. Atkārtojiet darbību, kad visi pasūtījumi uz kuriem Jūs esat nosūtījis piedāvājumus, būs pabeigti vai tiks atcelti.

GetaPro administrācija izskatīs 3 darba dienu laikā Jūsu pieprasījumu un pieņems lēmumu. GetaPro atstāj aiz sevis tiesības atteikt Jums profila dzēšanu sekojošos gadījumos:

  • Profils bija bloķēts (uzlikta profila bloķēšana). Lai izslēgtu atkārtotu reģistrāciju, mums ir svarīgi saglabāt kontaktinformāciju un pasargāt pasūtītājus no bloķētu izpildītāju pakalpojumiem.
  • Citos gadījumos, lai nodrošinātu pakalpojuma pamatdarbību un/vai mūsu lietotāju drošību.